Henvendelser og timebestilling: SMS 974 79 005 eller kontaktskjema nederst på siden.

Det kan i perioder være noe ventetid.

Henvendelser besvares hovedsakelig tirsdag-torsdag.

Merk: Har fullbooket ut august 2021, ledige timer fra september. Henvendelser sendt i ferietiden må sendes per e-post og besvares når jeg er tilbake.

 

 

  • I Oslo tar jeg imot hunder og katter på tidligere  Mosengs Dyreklinikk, nå Evidensia Bryn Dyreklinikk, i Smalvollveien 30 B mellom Coop Obs (tidligere Smart Club) og Bryn på Alnabru. Parkering utenfor klinikken. Timebestilling direkte til meg. Link til klinikken; http://www.evidensia.no/dyreklinikk/bryn/
  • Jeg tar også imot pasienter på Klemetsrud Dyreklinikk, Maurtuveien 4, 1291 Oslo. Parkering utenfor klinikken. Timebestilling direkte til meg. Link til klinikken; www.klemetdyr.no
  • Jeg tilbyr også konsultasjoner på GoodDog Care i Bygdøy Allè 8B på Frogner. Gateparkering i området, samt parkeringshuset Hydrogarasjen 130 m unna, i Bygdøy Allè 2.
  • Per nå har jeg ikke konsultasjoner i Buskerud og Telemark.
  • MERK: Spørsmål, timebestilling, flytting av timer og annet gjøres direkte til meg og ikke til klinikkene. Flytting eller avbestilling av time er kun gyldig når den rettes direkte til meg.
  • Hjemmebesøk for hund/smådyr i Oslo og omegn etter avtale. Per nå har jeg ikke kapasitet til nye hjemmebesøkspasienter.

 

 

Ditt navn

Din e-postadresse

Telefonnummer

Hundens navn, kjønn, rase og alder

Timebestilling - oppgi om du kan komme på dagtid og/eller kveldstid

Oppgi hvor av stedene Alnabru/Bryn, Frogner og Klemetsrud da kan komme

Symptomer; beskriv kort

.